top of page

Lord of the Light Families

Public·88 students

HNK Rijeka Dinamo Zagreb uživo gledati 12 studenog 2023

kol 2023. — Osijek Adana Demirspor uživo prijeLive prijenos utakmice NK Osijek. gledati 26 travnja 2023 UŽIVO: NK Istra 1961 - NK Osijek -Pobjeda bi Osječanima ...

Nakon toga smo izgubili ritam, nakon stanke kada je sudac popravljao opremu. Viktoria nas je stisnula, ali drugo poluvrijeme je bilo dobro iako bih volio da je bilo više šansi, ali i da zabijemo… Nevjerojatno mi je da imam problem u Dinamu i ne mogu postići gol, to je enigma. Radimo sve, vrtimo razne kombinacije da izađemo iz toga i da konačno krene”, dodao je trener Plavih. “Zahvaljujem se navijačima na strpljenju. Tko je realan i gleda i razumije nogomet, shvaća u čemu je problem. Ja kao trener imam veliku odgovornost, ne bježim od nje. Imamo kadar s kojim moramo iznijeti ovo, zato i govorim dečkima da moraju pokazati da mogu igrati u Dinamu. Stalno se priča da imamo najbolji i najširi kadar. Evo, svi su igrali do sada i mogli su pokazati svoju kvalitetu i talent. Nadam se da će naći snage i samopouzdanja. Rijeka Gorica uživo 29 listopada 2023 Stream prije 3 sata prije 3 sata — Rijeka Gorica uživo 29.10.2023 prije 10 sati — Rijeka vs HNK Gorica rezultat uživo - liga 1. Division. Predstavljamo rezultat uživo, sastave ... Ali, ne igramo ni moj kolega Željko Sopić niti ja nego njih 11 protiv 11 na terenu. Vidjet ćemo na kraju tko će biti bolji”, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović. “Momčad gledam pozitivno, iako je nekad frustrirajuće što, primjerice, vidim i sada po njihovim reakcijama nakon Plzeňa. Kao da smo se nekom zamjerili. Moramo okrenuti situaciju, a je li to ova utakmica… Ja se nadam da je to svaka pred nama. U Varaždinu smo igrali jako dobro, pogotovo u prvom poluvremenu, a u Plzeňu prvih 20 minuta. HNK Rijeka HNK Gorica uživo prijenos 29 listopada 2023 [LIVE 28. lis 2023. — HNL - Dinamo Zagreb - HNK Gorica 03. 2023 | Nogomet, SuperSport HNL [TV PRIJENOS UŽIVO**] Dinamo Slaven uživo gledati 16. GORICA-Rijeka ... [[[UŽIVO PRIJENOS!!]<<<<]] Rijeka Hajduk gledati prijenos 7 7. lis 2023. — NK Osijek (1. )3:43Sat... ruj 2023. u 17:15 UTC u na Stadion Poljud stadionu, [TELEVIZIJA UŽIVO*] Lokomotiva Zagreb Rudeš uživo Nogomet uživo ... NOGOMET UŽIVO: Rijeka i Dinamo igraju derbi 15. kola prije 6 sati — Utakmica 15. kola SuperSport HNL-a između klubova HNK Rijeka i GNK Dinamo Zagreb igra se u nedjelju, 12. studenog 2022. godine, a počinje u 20 ... Naslovna - HNK RIJEKA prije 2 sata — Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Dinamo u utakmici 15. kola SuperSport HNL-a. Modri na Rujevicu... Pročitaj. 8. studenoga ... (GLEDAJTE UŽIVO@@) Lokomotiva Rijeka uživo prijenos ... NK Lokomotiva Zagreb - HNK Rijeka Rezultati uživo prije 5 dana — lis 2023. — — Rijeka - Rudeš: SuperSport HNL - Nogomet Gdje gledati Hajduk - Dinamo, prijenos ... Lokomotiva Rijeka uživo prijenos gledati 03.11.2023 3. stu 2023. — prije 15 sati — Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Rijeka? Utakmica 14. kola SuperSport HNL-a ... NOGOMET UŽIVO: Rijeka i Dinamo igraju derbi 15. kola HNL-a na Rujevici u nedjelju, 12. studenog 2023. godine – gdje gledati prijenos? Rijeka i Dinamo igraju derbi 15. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 12. godine. Utakmica se igra na riječkom stadionu Rujevica i počinje u 19 sati. Ulaznicu za ovaj susret možete kupiti na blagajni stadiona, a osiguran je i izravni televizijski prijenos. Što se tiče ovog riječko-zagrebačkog derbija, već dugo Dinamo nije bio u tako lošoj poziciji kao što je to danas. [GLEDATI TV-] Osijek Dinamo Zagreb uživo prijenos 3 kol 2023. — Osijek Adana Demirspor uživo prijeLive prijenos utakmice NK Osijek. gledati 26 travnja 2023 UŽIVO: NK Istra 1961 - NK Osijek -Pobjeda bi Osječanima ... HNK Gorica NK Osijek uživo prijenos gledati 4 studenog 2023 4. stu 2023. — Dinamo Zagreb · Info Info. [[Gledati TV<]] Rijeka Osijek uživo prijenos gledati 16 rujn — Istra Osijek uživo prijenos 13 kolovoza 202023 P | N4 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Students

bottom of page