top of page

Lord of the Light Families

Public·81 students

Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12/11/2023

12 tet 2023 — 4 orë më parë — [FUTBOLLI-] Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12.10.2023 23 mars 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin se ...

Le të lutemi për paqen në Izrael dhe Palestinë, ” tha Papa në fjalimin e tij javor para besimtarëve në Sheshin e Shën Pjetrit. Më shumë se 400 militantë palestinezë janë vrarë në jug të Izraelit dhe në Rripin e Gazës, si dhe dhjetëra të tjerë janë kapur. Të paktën 350 persona kanë humbur jetën në Izrael dhe thuajse 1600 të tjerë mbetën të plagosur nga sulmi i armatosur i së shtunës nga Hamasi. Gjithashtu, raportohet për mbi 100 persona të marrë peng. Shteti izraelit njoftoi se po punon për marrjen nën kontroll të territorit të sulmuar nga Hamasi dhe për lirimin e pengjeve. Në këtë shpërthim të ri të konfliktit është përfshirë edhe Libani, nga ku milintatët e Hezbollahut lëshuan disa raketa në drejtim të Izraelit. 12:10-Izraeli nis sulmet tokësore, ajrore dhe detare në Gaza Izraeli ka nisur sulmet nga toka, ajri dhe deti në Gaza, pas një paralajmërimi më herët se qeveria do të hakmerrej për sulmet vdekjeprurëse të ditës së djeshme. Izraeli është ende në gjendje shoku, me dhjetëra njerëz të zhdukur dhe që besohet se janë pengje brenda Rripit të Gazës të bllokuar. Një qendër për persona të zhdukur është ngritur pranë aeroportit Ben Gurion. Në të njëjtën kohë, luftëtarët e Hamasit pretendojnë se janë ende të pranishëm në qytetet në jug të Izraelit, sipas një deklarate nga organizata. Nën patronazhin e Ministrisë së Jashtme, Kosova organizoi Festivalin e Filmit Izraelit në shenjë përkujtimi të kulturës izraelite. Artikulli citon ministrin Hoxhaj të ketë thënë në hapje të festivalit se “iniciativa reflekton nevojën për të pasur më shumë mirëkuptim ndërmjet shoqërive tona, më shumë mundësi ta njohim njëri-tjetrin dhe se filmi mund të ndihmoj në këtë drejtim”. Megjithëse ka dallime ndërmjet Kosovës dhe Izraelit, nocioni i të qenurit “Start-Up Nation” i Kosovës me fqinjë kundërshtar dhe një të kaluar kombëtare të dhimbshme mund të shërbej si një bazë e mirë për bashkëpunim të ardhshëm. 13:04- VIDEO/ “Ambulancë! ” Britma dhe të qara, momenti kur vriten dy turistë izraelitë nga oficeri i policisë në Egjipt Dy turistë izraelitë dhe udhërrëfyesi i tyre egjiptian janë qëlluar për vdekje në qytetin egjiptian të Aleksandrisë, tha ministria e Jashtme e Izraelit. Një oficer policie dyshohet se hapi zjarr ndaj një grupi turistësh izraelitë në qytet. Oficeri tani është në paraburgim, thonë raportet. Kanali televiziv Extra News citoi gjithashtu një zyrtar të paidentifikuar të sigurisë të thoshte se një person tjetër u plagos në sulm. Ky është sulmi i parë i tillë ndaj izraelitëve në Egjipt në dekada. Vrasja e policit në Kosovë, Konjufca: Sulm i strukturave të 24 sht 2023 — Lufta/ Izraeli: Zgjeruam pushtimin tokësor në Gaza, goditëm 600 objektiva të Hamasit! Kosova merr kontrollin në veri! Sveçla: Ekzekutuam 3 ... Sulmi i Hamasit ndaj Izraelit erdhi saktësisht 50 vjet dhe një ditë pas shpërthimit të konfliktit të përgjakshëm arabo-izraelit të njohur si Lufta e Yom Kipurit. Dhe, jo rastësisht, krahasimi mes dy palëve ndërluftuese ishte automatik. Prandaj, vlerësohet se sulmi i vazhdueshëm i Hamasit ndaj Izraelit është tashmë më vdekjeprurësi që nga epoka e Yom Kipurit, një luftë që shpërtheu më 6 tetor 1973 dhe shkaktoi vdekjen e rreth 2800 izraelitëve dhe 8000 personave në aleancën sulmuese egjiptio-siriane. Hallakamë - 25.10.2023 - Klan Kosova - YouTube YouTube YouTube 2:40:47 YouTube KlanKosova 2 javë më parë 2 javë më parë Forcat e Mbrojtjes të Izraelit thanë se numri i izraelitëve të vrarë që kur Hamasi nisi sulmin e tij të shtunën është rritur në 350. Po kështu mbi 400 palestinezë janë vrarë dhe rreth 2, 000 janë plagosur në Gaza nga sulmet ajrore hakmarrëse izraelite që nga e shtuna, sipas ministrisë palestineze të shëndetësisë. /Albeu. com/ 11:00- Luftimet Hamas-Izrael, ministria e Jashtme publikon numrat e telefonit dhe adresat për qytetarët shqiptarë Ministria e Jashtme e Shqipëria ka dalë me një njoftim të rëndësishëm për të gjithë shtetasit shqiptarë nisur nga situata në Izrael. Ministria ka vënë në dizpozicion për të gjithë shtetasit shqiptarë që jetojnë në Izrael numrat e telefonit ku mund të kërkojnë ndihmë. Gjithashtu i bën thirrje që për arsye sigurie mos udhëtojnë drejt Izraelit. Do të thotë, me sa duket, se izraelitët nuk do të ndalojnë kundërsulmin nëse nuk e asgjësojnë plotësisht organizatën separatiste, e cila ka kontrolluar Rripin e Gazës për 15 vitet e fundit. Megjithatë, është e qartë se përveç humbjeve të jetës dhe materialeve, prestigji i Izraelit ka marrë një goditje dërrmuese nga befasia e Hamasit, si siguria kombëtare, kundërzbulimi, shërbimet antiarmiqësore etj. të Izraelit konsiderohen më të mirët dhe më efikasët në botë. Reagimet ndërkombëtare Për sa i përket reagimeve ndërkombëtare ndaj shpërthimit të ri në Lindjen e Mesme dhe kësaj radhe me Izraelin drejtpërdrejt në qendër, edhe një herë në historinë e tij, Perëndimi ka kaluar në anën e mbrojtësve. Për shembull, reagimi i presidentit të SHBA-së, Joe Biden, bazuar në deklaratën e tij ishte se “e gjithë bota po shikon imazhe të tmerrshme. Mijëra raketa bien mbi qytetet izraelite. Terroristët e Hamasit nuk po vrasin vetëm ushtarë izraelitë, por edhe civilë në rrugë dhe shtëpi. Kjo është e papranueshme dhe e pafalshme. Izraeli ka të drejtë të mbrohet. Këtë mëngjes fola me kryeministrin izraelit Netanyahu për sulmet e tmerrshme dhe të vazhdueshme në Izrael. Shtetet e Bashkuara dënojnë pa mëdyshje këtë sulm të tmerrshëm ndaj Izraelit nga terroristët e Hamasit me bazë në Gaza. Njoftimi i plote Nisur nga situata në Izrael, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme që prej ditës së djeshme është në kontakt me të gjithë shtetasit shqiptarë që jetojnë (punojnë/studiojnë) atje. Në funksion të sigurisë së qytetarëve tanë lutem publikimim sa më parë të informacionit si më poshtë: Për shkak të situatës së jashtëzakonshme në Izrael, informojmë qytetarët shqiptarë si në vijim: Aeroporti ndërkombëtar Ben Gurion ( https://www. iaa. gov. il/en/) është i hapur. KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË ... Izraeli sfidon sot Kosovën/ Kapiteni Dasa: Luajmë futboll për të lumturuar Kosova · Kurti: Asnjë fqinj i Serbisë nuk ndihet i sigurt. 15:45 11/11/2023 ... Lufta në Gaza/ OKB: Izraeli dhe Hamasi kanë krye 3 ditë më parë — Ndëshkimi kolektiv është i paligjshëm sipas ligjit ndërkombëtar, sepse prek drejtpërdrejt civilët. Ndalimi i dënimit kolektiv në të drejtën ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12.11.2023 Falas 16 tet 20 10 orë më parë — U21 drejtpërdrejt live 8 shtator Izraeli, Bullgaria, Kosova, Estonia Grupi E: 2022 19 nëntorPoland U21 Kosovo U21 Live Ky festival që quhet ... Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 Transmeto Kl 11 tet 2023 — Klan kosova live drejtperdrejt. RTK 2 is a public TV channel in Pristina 61′ Andorra e ka barazuar rezultatin shpejt ndaj Kosovës. Ia bëra të qartë Netanyahut se ne jemi të gatshëm të ofrojmë të gjitha mjetet e duhura të mbështetjes për qeverinë dhe popullin e Izraelit. Terrorizmi nuk justifikohet kurrë. Izraeli ka të drejtë të mbrojë veten dhe popullin e tij. Shtetet e Bashkuara lëshojnë një paralajmërim për çdo shtet tjetër armiqësor ndaj Izraelit që kërkon të përfitojë nga kjo situatë: Mbështetja e administratës sime për sigurinë e Izraelit është e palëkundur. Mendimet tona, të miat dhe të Jill-it, janë me të gjitha familjet e prekura nga dhuna. Jemi të shkatërruar nga humbja tragjike e jetës dhe shpresojmë për një shërim të shpejtë për të gjithë të plagosurit. Stafi im dhe unë po monitorojmë nga afër situatën dhe do të mbetem në kontakt me Benjamin Netanyahun”. ''Izraeli të mbrojë civilët'', Blinken: Shumë palestinezë janë Në dënimin më të drejtpërdrejtë të sulmeve kundër civilëve, kryediplomati amerikan tha se boll palestinezë kishin vdekur. Shtetet e Bashkuara i kanë ofruar ... Shala: Kosova e përgatitur për të ofruar sigurinë e nevojshme në ndeshjen me Izraelin, tani mbetet që UEFA ta caktojë terminin | ATVEksperti i Sigurisë, Drizan Shala, në një lidhje të drejtpërdrejt në emisionin EKIPI A në ATV, tha se Institucionet e Kosovës janë të përgatitura që të ofrojnë sigurinë e nevojshme për ndeshjen mes Kosovës dhe Izraelit. Ai tha se tani mbetet që UEFA ta japë dritën jeshile se kur do të luhet ndeshja, dhe kjo për shkak të situatës në Izrael që tani është në gjendje lufte. “Mund të themi me përgjegjësi të plotë se në rast se planifikon UEFA ta zhvillojë ndeshjen e futbollit në bazë të rrethanave dhe kushteve aktuale në Izrael, sepse lojtarët e të kombëtares së Izraelit, pjesa më e madhe jetojnë dhe vepron në Izrael dhe ku dihet se tani edhe hapësira ajrore është e bllokuar si shkaktarë e shpalljes së gjendjes së luftës atje dhe lëvizja e kombëtares do të jetë bukur shumë më e vështirësuar për të lëvizur në drejtim të Evropës dhe respektivisht për të marrë pjesë në ndeshjen me kombëtaren e Kosovës. Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12 nëntor 2023 5 orë më parë 3 orë më parë — Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12 nëntor 2023 5 orë më parë — 7 orë më parë — (TV drejtpërdrejt<) Kosova Izraeli 2022 12 nëntor 2023 12 pri ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Students

bottom of page